25 Haziran 2016 Cumartesi

Beyoğlu'nda hangi Cafe, Bar, meyhanelere gitmeli, hangi lokantalarda karnımızı doyurmalı?

Beyoğlu'nda gezeriz, gözlerimizi süzeriz. yazısını yazdıktan sonra aklıma Beyoğlu'nda hangi Cafe, Bar, meyhanelere gitmeli, hangi lokantalarda karnımızı doyurmalı diye yazmak da geldi ve gidip gördüğüm yerleri sizinle paylaşmaya karar verdim.


Beyoğlu, Orhan Adli Apaydın Sok. No: 11 adresindeki Şahin Lokantası

Çok kalabalık olmasına rağmen oturacak bir yer bulunabilen kibar bir mekan. Yemekler birbirinden lezzetli ve müthiş, üstelik fiyatları da çok uygun.

Beyoğlu Asmalımescit Mahallesinde bulunan Pizzeria Pera

Birbirinden şahane pizzalar yiyebileceğiniz güzel ve şirin bir mekan bizleri Rustik dekoru ile sıcacık bir atmosfer altında herkesin güler yüzlü olması ile karşılıyor. Pizza menüsü çok çeşitli. Pizza füme denedim ve bayıldım. TÇıtır çıtır ve ince tabann üzerinde füme et, karamelize edilmiş soğan ve peynir uyumu çok başarılıdır.

Beyoğlu İstiklal Cad. Kartal Sok. No: 3 /A'da bulunan Şehir Meyhanesi

Her daim gerek hizmet ve gerekse yemek kalitesinden emin olabileceğiniz, oraya gittiğinize hiçbir zaman pişman olmayacağınız bir mekan. Yazları 4 kişi ve daha az sayıda buraya uğramayı düşünüyorsanız üst kattaki balkondan kendinize iyi bir masa rezerve ettirmelisiniz. Mekanın sakinliği ve ferahı size keyifli bir vakit sunacaktır.

Beyoğlu Hüseyin Ağa Mahallesinde bulunan Nikos isminde bir Şarap Barı

Hoş bir mekandır. Bizler gibi sigara tiryakileri için kapısının önünde bir bistro alanı mevcut. Mekanın çalışanları güler yüzlü,sempatik ve kibarlar. 4 şişe şarap, 3 pizza, 1 kırmızı etli ana yemek 410 lira civarında tutmuştu. 4 kişi olduğumuzu hesaba katarsak adam başı 102 lira gayet uygun bir fiyat.

Beyoğlu Ayhan Işık Sokak No 24 adresindeki Pera Cafe Bar

Sırf müzik dinlemek için bile saatlerce orada bulunmak isteyebileceğiniz tatlı şirin bir mekan bazıları için salaş ötesi konforsuz bir mekan gibi gelse de bence Taksim için sakin ve bir şeyler içerken sohbet edilebilecek nadir yerlerden olduğunu düşünmekteyim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder